Македонија,Политика

Масовна поддршка на Иванов од кумановчани

Масовна поддршка на Иванов од кумановчани

Импозантна бројка на поддржувачи на кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов, се собра вечерва во Куманово.

kumanovooo3

Како што посочи Зоран Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ, граѓаните од Куманово во претходниот мандат на Иванов видоа дека се работи за човек од народот кој ја оправда довербата.