Македонија

Mасовна поддршка за политиките на ВМРО-ДПМНЕ во Свети Николе

Mасовна поддршка за политиките на ВМРО-ДПМНЕ во Свети Николе

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ денеска одржува трибина во Свети Николе.

Жителите на овој град дадоа масовна поддршка за политиките на партијата предводена од премиерот Никола Груевски.

22500unnamed

Салата во Свети Николе беше претесна да ги собере сите граѓани кои отворено поддржаа конкретни проекти и дела, наместо деструкцијата на опозицијата.

11500unnamed

Пред присутните се обратија вицепремиерот Владимир Пешевски, министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, како и заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски.

44500unnamed

55500unnamed