Политика

Масовна поддршка на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата во Крива Паланка

Масовна поддршка на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата во Крива Паланка
Голем број луѓе се собраа вечерва во Крива Паланка на митингот организиран од страна на коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

palanka1