Балкан

Маж облечен во гардист се разнесе со рачна бомба на летувалиште во Хрватска

Маж облечен во гардист се разнесе со рачна бомба на летувалиште во Хрватска

Утринава по осум часот непознато лице облечено во костум на гардист се разнесе со рачна бомба во Водицe во Хрватска.

Според непотврдени информации во круг од 200 метри од ова тело најдено е уште едно лице.

Водицe е приморски град во шибенската област.