Балкан

Маж се обесил на детско игралиште во Сараево

Маж се обесил на детско игралиште во Сараево

Безживотно тело на постар маж е пронајдено на детско игралиште во сараевската населба Војничко поле.

Телото било пронајдено изутринава, а идентитетот на мажот се уште не е утврден.

Според првчните информации, станува збор за самоубиство.