Балкан

Маж се разнел со рачна бомба во Србија

Маж се разнел со рачна бомба во Србија

Вчера околу 18:40 часот, маж се разнел со рачна бомба во Србија. Според информациите на српските медиуми, се работи за маж на возраст од 41 година со иницијали П.А.

Мотивите се самоубиството сеуште се истражуваат.