Секс

Како да ги препознаете мажите што со години немале секс

Како да ги препознаете мажите што со години немале секс

Постојат три типа на мажи што немале секс со месеци, а можеби и со години. Првите два типа лесно се воочуваат врз основа на мимиката, гестикулацијата и говорот на телото, заразлика од третиот. Мажите од овој тип се најголема мистерија и вешто кријат дека немале односи со жени со години.

  1. Опуштен сум, а мозолчињата ги носам како ордени

Овој тип е класика. Лесно се воочливи. Се собираат во групи, а во состојба се со часови да ги набљудуваат жените без никакви намери да им пријдат.

Во поголемиот број случаи се разботи за мажи со низок степен на самопочит, а самодовербата ги напуштила уште во прва година средно кога некоја девојка пред целиот клас глас им соопштила дека попрво би отишла во пеколот отколку да оди со него во кино.

Траумата од средното училиште некако ја прекриле со потиснување на настаните, па може да се сретнат на јавните места (клубови и кафулиња) како со пивско шише во рацете се додворуваат на патот од подиумот до тоалетот.

  1. Глумам фраер, а девојка не сум видел

Ова е поопасен тип…