петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 48

Мажите ги чуваат овие жени како да се вистинско богатство

Мажите за порталот AskMen.com се обидоа да дадат одговор и да опишат со какви жени сакаат врска и кои особености треба да ги красат.

mazz-zena-pregratka

Поврзани вести

Мажите за порталот AskMen.com се обидоа да дадат одговор и да опишат со какви жени сакаат врска и кои особености треба да ги красат.

Ќе се изненадите – овој пат мажите не пишуваа за добриот задник или за деколтеата, туку се сложија дека на пример, феминизмот и рамноправноста се тотално секси.

Еве како отприлика изгледа профилот на идеалната жена за која секој маж сонува, но секако постојат и одредени варијации на темата:

Најчитани вести