Секс

Мажите не се плашат од врска, туку од тоа дали ќе станат „папучари“

Мажите не се плашат од врска, туку од тоа дали ќе станат „папучари“
Мажите не се плашат од врска, туку од тоа дали ќе станат „папучари“
Тоа дека мажите се плашат од врски, е фама која кружи за посилниот пол, но всушност нивниот главен страв е тоа дали ќе се променат и ќе станат „папучари“…

Тоа дека мажите се плашат од врски, е фама која кружи за посилниот пол, но мажите сакаат да разговараат, што и да мислиме ние за тоа. Нивната омилена тема за разговор се сексот и тоа би сакале да го решат уште на почетокот од врската, само не знаат како.
Исто така, нив не им е важно што прави нивната партнерка, но не затоа што тоа не ги интересира, туку затоа што им е важно која е всушност таа – каква личност е.

Исто така, ги мачи фактот што секогаш примаат различни сигнали од жените кои едноставно не знаат како да ги протолкуваат, па се плашат дека секогаш нешто погрешно ќе сфатат и ќе се трудат да ја задоволат баш секоја желба на својата партнерка, што нивното его не им дозволува, велејќи им дека тоа ги прави – „папучари“.папучар

И да, и тие мислат дека спротивниот пол е заинтересиран само за една работа – парите, исто како што и понежниот пол мисли дека мажите сакаат само секс.
Значи дами, на мажите треба да им дадете само малку простор – и сте го освоиле нивното срце.