Секс

Мажите пасивно изневеруваат секој ден

Мажите пасивно изневеруваат секој ден

Во неверството не спаѓаат само сексуалните афери, туку и оние помалку болното, а тоа е пасивното неверство! Еве што подразбира тоа…

Според некои девојки само физичкиот чин е еверство, а според други размислувањето за друга жена е доволно, а во секој случај мажите се тие што често изневеруваат, па понекогаш и пасивно.

Разговор со друга жена

Не, не мислиме дека самиот факт дека разговара со друга жена е неверство, но ако со таа жена разговара за проблемите што ги имате во всрката, тогаш тоа станува некој вид неверство. Освен ако му дозволите да ги споделува вашите тајни. Ако не сте му дале таква дозвола, тогаш го крши премолчаното правило дека се останува во спалната соба.

Следење на бившата на Фејсбук

Нема ништо…