четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

ФОТО: Мебел од стари палети

Дрвените палети станаа вистински хит во светот, во галеријата погледнете каков мебел може да се направи од стари палети.

mebel-paleti-13

Поврзани вести

Дрвените палети станаа вистински хит во светот, во галеријата погледнете каков мебел може да се направи од стари палети.

Рециклирањето на старите работи е доста продуктивно во голем број случаи, но никој незнае дека она што за некои е обично ѓубре за други може да биде мошне корисно.

mebel-paleti-14

Одличен пример за ова се старите дрвени палети. За некои воопшто не се потребни, а за други се непресушен извор за иновативни идеи и дизајн. Палетите се релативно ефтини, а може да ги најдете и бесплатно во поголемите стоваришта, а тие може да ви помогнат да создадете оригинална визија за вашиот ентериер и екстериер.

mebel-paleti-12

Дрвените палети станаа вистински хит во светот. Може да ги најдете во кафулиња и во домовите, а нема никакви ограничувања кога станува збор за дизајнирање мебел од овие стари предмети.

mebel-paleti-11

Тие се мошне функционални и економични и со малку боја, едноставни алатки и креативност, може да направите било каков мебел, за вашиот дом, или пак за вашата градина.

mebel-paleti-10

mebel-paleti-9mebel-paleti-8mebel-paleti-7mebel-paleti-6mebel-paleti-5mebel-paleti-4mebel-paleti-3mebel-paleti-2mebel-paleti-1

 

Најчитани вести