петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Нов мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Деновиве пристигна нов мебел за Студентскиот дом „Гоце Делчев“ и веќе се монтира во просториите. Студентите ќе добијат нови шкафчиња, полици, кревети, а собите се опремени и со мини кујни.

Се монтира мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Се монтира мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Поврзани вести

Деновиве пристигна нов мебел за Студентскиот дом „Гоце Делчев“  и веќе се монтира во просториите.

Студентите ќе добијат нови шкафчиња, полици, кревети, а собите се опремени и со мини кујни.

Во секоја соба, студентите ќе располагаат со сопствен шпорет, мијалник за садови и фрижидер.

Нов мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Нов мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Собите се опремени со противпожарен безбедносен систем, целосно се реконструирани санитарните јазли, поставено е ново осветлување, а студентите ќе имаат пристап и до бесплатен безжичен интернет.

Нов мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Нов мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Во овој студентски дом, парцијално како што ќе…

Најчитани вести