Македонија

Мечевска сакала да се самоубие?

Мечевска сакала да се самоубие?

Македонската репрезентативка Робертина Мечевска која попладнево паднала од петти спрат, и која  моментов се бори за живот на Ургентниот Центар во Скопје, најверојатно сакала да си го одземе животот, објави Пресс 24.

Нејзинте роднини и нејзиното момче кои биле во болницата рекле дека неколку  пати Мечевска зборувала дека ќе  се самоубие, пишува порталот.

Докторите во моментов вршат интревенција за да го запрат обилното внатрешно краврењето на ракометарката Робертина Мечевска.