среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 45

Меџитлија и Стар Дојран времено затворени за сообраќај

Авто мото сојузот на Македонија информира дека сообраќајот на граничниот премин „Меџитлија“ ќе биде во целосен прекин од 11 до 14 часот и од 19 до 22 часот

Меџитлија и Стар Дојран времено затворени за сообраќај

Меџитлија и Стар Дојран времено затворени за сообраќај

Последни вести

Граничните премини „Меџитлија“ и „Стар Дојран“ денеска повторно во одредени временски интервали ќе бидат затворени за сообраќај поради штрајк на грчките земјоделци.

Авто мото сојузот на Македонија информира дека сообраќајот на граничниот премин „Меџитлија“ ќе биде во целосен прекин од 11 до 14 часот и од 19 до 22 часот, додека граничниот премин „Стар Дојран“ ќе биде затворен од 11 до 14 часот и од 19 до 21 часот.

Најчитани вести