Магазин

Што се случи со лицето на Мег Рајан?

Што се случи со лицето на Мег Рајан?

Американската глумица Мег Рајан сосема го измени личниот опис и наместо слатката русокоса, на прв погед се претворила во пластична 53- годишна жена.

Таа беше претпознатлива по улогите во романтични комедии и речиси сите и се восхитуваа на изгледот и нејзината природна убавина.

Сега изгледа како сосема друга личност. Мег се појавила во Париз, со неверојатно затегнато лице, и видно поинаков облик на носот и со подигнати очни капаци.

Таа и порано го менуваше изгледот…

Meg Rajan

 

Но, сега го сменила драстично!

Foto: Profimedia/Allpix Press

 

meg1

 

meg33