недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 0

Меѓународен уличен фестивал „Баскерфест“ во Македонија

По предвидената десетдневна програма во Скопје, фестивалот ќе продолжи низ повеќе градови во државава.

baskerfest

Последни вести

На 16 јуни на плоштад „Македонија“ во Скопје почнува 12. Меѓународен уличен фестивал- „Баскерфест“.

По предвидената десетдневна програма во Скопје, фестивалот ќе продолжи низ повеќе градови во државава.

Се очекуваат настапи и спектакли на над 50 артисти од различни земји, многу музички точки и баскер работилници, како и катче за најмладите, соопштуваат организаторите „Баскерфест Македонија“.

Најчитани вести