Спорт

Мејведер си се почасти со Koenigsegg CCXR Trevita вредно 5 милиони долари

Мејведер си се почасти со Koenigsegg CCXR Trevita вредно 5 милиони долари
Кој има, ќе се расфрла..

Флојд Мејведер, најбогатиот светски спортист реши да го поднови возниот парк и да си купи нов автомобил кој е најскап во светот.

Боксерот си купи “Koenigsegg CCXR Trevita”, автомобил кој е произведен во Шведска, кој го има во само два примерока во светот и кој вреди вртоглави 5 милиони долари. Тој го купи автомобилот во Лос Ангелес вчера наутро, а вечерта од страна на американските медуми тој беше забележан во Лас Вегас.

Мејведер позира со своето ново милениче вредно 5 милиони долари
Мејведер позира со своето ново милениче вредно 5 милиони долари