Македонија

Меморандум за разбирање меѓу македонското Министерство за здравство и истанбулскиот универзитет

Меморандум за разбирање меѓу македонското Министерство за здравство и истанбулскиот универзитет

Министерот за здравство, Никола Тодоров, денеска ќе одржи средба со професор д-р Јунуз Сојлет, ректор на Универзитетот од Истанбул, по што ќе биде потпишан Меморандум за разбирање меѓу Министерството за здравство на РМ и истанбулскиот универзитет.