петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 48

Меркур и Венера ви носат нови познанства, флерт и патувања

Планетата на комуникациите Меркур толку многу се доближи до Венера во Лав што практично образува конјукција, односно аспект што го засилува влијанието на двете планети.

11-nachini-na-flertuvanje-i-nivnata-uspeshnost-na-skala-od-1-do-10-www.kafepauza.mk_-400x250

Поврзани вести

Планетата на комуникациите Меркур толку многу се доближи до Венера во Лав што практично образува конјукција, односно аспект што го засилува влијанието на двете планети.

Истовремено и двете планети оваа недела образуваат хармоничен аспект со Сатурн, симболот на минатото, а напнати аспекти со Нептун и Плутон, симболите на заблудите, измамите и доминацијата. Поради овие нехармонични аспекти, ќе паднат маските па многумина ќе го покажат сопственото вистинско лице…

Поголеми се шансите и за заминување на некое пократко патување, со емотивниот или пак со бизнис партнерот. Се интензивираат контактите со странците, а растат и шансите за добивка во игрите на среќа. Со оглед на тоа што и двете планети се во Лав, знакот на креативноста и спортот, среќата им се насмевнува на спортистите и на уметниците, пред се, поради тригонот со Сатурн што во прв план ги става оние што сопствената кариера ќе ја крунисаат со значајни успеси и трофеи.

Овој аспект влијае на сите знаци, а особено на Биковите, Вагите, Близнаците и Девиците. Како ќе влијае врз вашиот знак, прочитајте на следната страница…

Најчитани вести