Спорт

Меси доби невообичаен подарок

Меси доби невообичаен подарок
Меси привлекува внимание и додека е повреден

Суарез одбрал уникатен подарок за Меси – пижами со ликот на Лутко, едно од џуџињата на Снежана.

Благодарам пријателе што ми ги подари овие пижами. Она што не го разбрав е зошто баш лутко, напиша Меси како коментар на фотографијата на Инстаграм

Меси во моментов се наоѓа среде рехабилитација од повреда, но иако го нема на теренот неговите соиграчи, очигледно, не го забораваат, макар и на ваков, шеговит начин.

leo messi