Спорт

Металург е спасен!

Металург е спасен!

Долгиот ден во Металург сепак има позитивна вест на крајот, откако последниот состанок на газдата Минчо Јорданов со лидерите на тимот вроди со плод, јавува спортскиот портал ЕКИПА.

На него било решено македонските ракометари да отпатуваат за Шпанија, за да не се ризикува евентуална ригорозна казна за клубот од ЕХФ.