петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Метеоролозите го најавија првиот снег во Скопје

sneg_patista

Последни вести

Mетеорлозите ги најавуваат првите услови за снег во Скопје кон крајот на идниот месец.

Според долгорочните прогнози, прв пат услови за снег ќе се создадат на 22. ноември, а потоа повторно снег се очекува на почетокот на декември.

Сепак, треба да се има предвид дека долгорочните прогнози не се секогаш прецизни и треба да се земаат со резерва.

vrmenska

Најчитани вести