среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

МФ со осуда за вандалското однесување и оштетување на државен имот

ministerstvo-za-finansii-740x496

Последни вести

Во однос на вчерашните протести пред заградата на Министерството за финансии, при кои беше оштетена со боја фасадата на зградата, би сакале да посочиме:

– Министерството за финансии го почитува неприкосновеното право на граѓаните за мирен протест, но го осудува вандалското однесување на поединци кои оштетуваат државен имот изграден со парите на граѓаните на Република Македонија.

Најчитани вести