Македонија

Михајловски: Единствениот интерес на партиите треба да биде Македонија

Михајловски: Единствениот интерес на партиите треба да биде Македонија

Актерот и член на ГДОМ, Тони Мхајловски денеска се обрати пред масата граѓани која кампува пред Собранието на Република Македонија.

Михајловски на масата граѓани им се обрати на темата „Ние македонците, цврсто се бориме за нашата татковина“. Како што и самиот нагласи единствениот интерес што треба да го имаат политичките партии треба да е Македонија, а не како на СДСМ чиј интерес е само доберување до власта.

Откако заврши панел – дискусијата, присутните го искажаа своето задоволство.