четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Мик Шумахер го посети Маранело

Синот на Михаел Шумахер го посети седиштето на Ферари во Маранело каде се сретна со пријателите на неговиот татко Михаел Шумахер, неприкосновениот шампион на италијанскиот тим.

Мик Шумахер го посети Маранело

Мик Шумахер го посети Маранело

Поврзани вести

Во разговорите беше вклучен и поранешниот инженер на екипата Лука Балдизери а посетата е во склоп на неговите тестирања на новиот болид со кој ќе се натпреварува во Ф-4.

Неговиот татко Михаел и натаму е во тешка но стабилна состојба по повредите задобиени на француските алпи за време на скијање.

Најчитани вести