четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 42

Миленко и понатаму е ноќна мора за соросоидите

Соросовото новинарско перо, Ерол Ризаов во својата најнова колумна за Утрински весник, ги обвинува ГДОМ, а особено му се обраќа на Миленко Неделковски за обид за крвопролевање по улиците.

milenko5

Последни вести

Соросовото новинарско перо, Ерол Ризаов  во својата најнова колумна за Утрински весник, ги обвинува ГДОМ, а особено му се обраќа на Миленко Неделковски за обид за крвопролевање по улиците.

Текстот на Ризаов, и овој пат има погрдни зборови и навреди упатени кон неговиот колега Неделковски, а на таквите пишувања Неделковски му одговори на Ризаов на својот Фејсбук профил:

milenko-status

„-Има две можности за текстов во кој турчинот ЛАЖЕ:

1.Тапа пијан е како и обично, па јас му заличувам на Пандов или Шанац?! Или ме испомешува со Филип или Оливер?! За вакво непрепознавање мора да е ептен пијан. (Напомена: Приложувам слика за да се види разликата меѓу Пандов и мене. Како што може да се види, основната разлика е што сум ја проамерикански расположен!!!)

или

2.Толку има страв од мене и толку има комплкес на пониска вредност од мене, што и таму каде што ме нема, МУ СЕ ПРИГЛЕДУВАМ ДЕКА СУМ?!!!!!! Кај и да се сврти МУ СЕ ПРИЧИНУВА Миленко!!!

Или, И ДВЕТЕ РАБОТИ ОДЕДНАШ му го помрачуваат умот!“

Инаку, колумната на Ризаов беше објавена вчера, на само два дена пред закажаниот масовен народен собир на ГДОМ, кој се очекува да биде поброен од било кога до сега.

По се изгледа дека на соросовите перјаници им станува јасно дека народот ја има прочитано нивната цел па ова се последни обиди за манипулација на народот.

Најчитани вести