Македонија

Милетиќ: Кажете им во партија кога ме молевте да ви кандидирам човек бидејќи Бранко немал политичка визија

Милетиќ: Кажете им во партија кога ме молевте да ви кандидирам човек бидејќи Бранко немал политичка визија

Лидерот на Српската напредна партија во Македонија, Драгиша Милетиќ денеска на ТВ Сител најави кривична пријава против луѓето во СДСМ.