вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Милошоски два дена во Тирана

milososkiii

Последни вести

Потпретседателот на Собранието на Република Македонија и претседател на Комисијата за надворешна политика, Антонијо Милошоски вчера и денеска учествува на Конференција на претседатели на Комисии за надворешна политика.

Конференцијата се одржува во рамките на процесот на соработка со земјите на Југоисточна Европа се одржува во Тирана, Албанија.

На конференцијата ќе стане збор за регионалната соработка, како и можносите на земјите од Западен Балкан за нивно што поскорешно зачленување во ЕУ.

Најчитани вести