Политика

Милошоски: Просечната плата во Македонија е 22.300 денари и ќе расте

Милошоски: Просечната плата во Македонија е 22.300 денари и ќе расте

Просечната плата во 2016 година е 22.300 денати со тенденција да расте како што расте бројот на вработени. Само со реални проекти и со нови вработувања и инвестиции можеме да направиме подобри услови за живот во Македонија и ВМРО-ДПМНЕ е партија која што работи на таков начин, порача Милошоски од Демир Хисар.

Тој по средбата со граѓаните, засади дрвца по повод Денот на дрвото.

milososki1-2-640x363