Македонија

Милошоски: Следува мандат за Груевски и формирање на стабилна Влада

Милошоски: Следува мандат за Груевски и формирање на стабилна Влада

Движење во вистинска насока, уште еден чекор до потврда на народната воља и победата ВМРО 51:49 СДСМ!
Потоа
1. Мандат за Груевски!
2. Конституирање на Собранието!  и
3. Формирање на стабилна влада на изборните победници!
Да живее Македонија!

4695052138526229025-account_id-3

Ова го напиша Антонио Милошоски на својот профил на Фејсбук по завршувањето на седницата на Државната изборна комисија.