сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 55

Минхен: Луѓе трчаат на сите страни за да се евакуираат

m4

Поврзани вести

Во моментов Минхен се евакуира, а граѓаните се враќаат во своите домови бидејќи во тек е антитерористичка акција.

Полицијата објави дека не знае за колку напаѓачи станува збор, но се зборува за повеќе од 1, а очевидците велат дека имало најмалку тројца напаѓачи во трговскиот центар.

m

m5
m2

Најчитани вести