Македонија

Министерката Јанкулоска најави прес-конференција

Министерката Јанкулоска најави прес-конференција

Министерот за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, денеска ќе одржи прес-конференција.

Прес-конференцијата ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија. Почетокот е предвиден за 17:45 часот.