Македонија

Министерката Јанкулоска во посета на АЛФИТЕ

Министерката Јанкулоска во посета на АЛФИТЕ

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска денеска ќе оствари средба со полициските службеници од Единицата за прв одговор и интервенција „АЛФА“.

Тие учествуваа во спасувачка акција и успешно спречија самоубиство на едно лице.