Македонија

Министерката Јанкуловска го замеси бадниковото лепче

Министерката Јанкуловска го замеси бадниковото лепче

Православните христијани денеска го слават бадник Бадник и секако традиционално се подготвува и лепчето со паричка.

И министерката Јанкулоска на социјалните мрежи објави дека го подготвува лепчето…

Под фотографијата таа напиша: Последни подготовки. Бадниково лепче