Македонија

Министерот Цветков на средба со земјоделци и трговци во Струмица

Министерот Цветков на средба со земјоделци и трговци во Струмица

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Михаил Цветков денеска во Струмица ќе одржи состанок со откупувачи, трговци, извозници и поголеми производители на градинарски производи.

Предвидено е Цветков да има средба и со претставници на повеќе земјоделски здруженија.