вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 13

Министерот Цветков во посета на мариовските бачила

Цветков во посета на штипско-карбинскиот регион

Цветков во посета на штипско-карбинскиот регион

Последни вести

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Михаил Цветков денеска ќе го посети бачилото „Славија“ во близина на мариовското село Манастир.

Цветков ќе одржи и состанок со претставници на овчарските фарми, членови на Асоцијацијата на земјоделци.

Најчитани вести