Македонија

Министерот Диме Спасов доби син

Министерот Диме Спасов доби син

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, доби син.

Тој пред една година стапи во брак со својата долгогодишна љубов Бојана.

Ова е првото дете на семејството Спасови.