Македонија

Министерот Попоски стана татко по втор пат

Министерот Попоски стана татко по втор пат

Министерот за надворешни работи, Никола Попоски стана татко на син.

Бебето тежи 3.500 грама, долго е 51 cм и ќе се вика Натан.

Попоски и сопругата веќе се родители на една ќерка, а Натан е нивното второ дете.