четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

Министерството за финансии исплати поврат на ДДВ на 1.273 фирми

ministerstvo-za-finansii

Последни вести

Министерството за финансии вчера исплати 640 милиони денари по основ на поврат на данок на додадена вредност. Повратот е извршен на 1.273 фирми.

Исплатата на поврат на ДДВ е редовно, како што доспеваат налозите за отплата.

Од Министрството за финансии велат дека уредното и навремено сервисирање на обврските е нивен приоритет.

Најчитани вести