Магазин

ФОТО: Миранда Кер во стилот на Кери Бредшо

ФОТО: Миранда Кер во стилот на Кери Бредшо

Миранда Кер не’ потсети на стилот на Кери Бредшо, не поради совршеното одело, туку поради оној детал што го избра за под него.

Ако сметавте дека ремен на гол стомак може да носи само култната Кери од Сексот и градот, тогаш сте се излажале.

miranda-ker-kaish

Австралиската моделка се појави на годишното доделување на наградите на Ел „Woman in Hollywood“ во сино одело од Келвин Клајн, а под него носеше сатенски топ и ремен.