вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 46

Мирен собир на ГДОМ во Кавадарци

Се поголем е бројот на граѓани ширум Македонија кои ја искажуваат својата поддршка на ГДОМ и се залагаат за одржување на избори на 5 јуни, со цел крајно решавање на кризата

Мирен собир на ГДОМ во Кавадарци

Мирен собир на ГДОМ во Кавадарци

Последни вести

„Кавадарци сака избори на 5 јуни и прогрес, крај на поделбите во Македонија“ е пораката која вечера голем број граѓани на Кавадарци ја испратија од мирниот собир кој го одржува Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Се поголем е бројот на граѓани ширум Македонија кои ја искажуваат својата поддршка на ГДОМ и се залагаат за одржување на избори на 5 јуни, со цел крајно решавање на кризата и просперитет на Македонија.

gdom kavadarci1

gdom kavadarci2

Најчитани вести