среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 27

Мисајловски на состанок на министри од Западен Балкан

На состанокот „ТЕН – Т Коридори, регионално транспортно поврзување“, министерот Мисајловски ќе ги презентира инфраструктурните проекти што се реализираат на коридорите 8 и 10 во Република Македонија.

Мисајловски на состанок на министри од Западен Балкан

Мисајловски на состанок на министри од Западен Балкан

Последни вести

Министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски престојува во дводневна посета во Ротердам каде што учествува на состанокот на министри од Западен Балкан, објави МИА.

На состанокот „ТЕН – Т Коридори, регионално транспортно поврзување“, министерот Мисајловски ќе ги презентира инфраструктурните проекти што се реализираат на коридорите 8 и 10 во Република Македонија.

Најчитани вести