Македонија

Мисајловски присуствуваше на Бајрамската молитва во Могорче

Мисајловски присуствуваше на Бајрамската молитва во Могорче

Министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски присуствуваше на централната утринска молитва во Дебар, каде на сите верници од муслиманска вероисповед им го честиташе празникот Курбан Бајрам, посакувајки им здравје, среќа и благодет во семесјството.

misajlovski-bajram-1

misajlovski-bajram