Магазин

Мистер Бин се враќа на малите екрани како самурај

Мистер Бин се враќа на малите екрани како самурај

Оваа реклама најверојатно долго ќе се памети, посебно ако се земе во предвид дека во неа се појавува британскиот комичар Ројан Аткинсон, попознат како Мистер Бин.

Погледнете како изгледа промотивниот материјал во кој Мистер Бин го рекламира Сникерс.