Магазин

Мистериозно суштество пронајдено во Калифорнија

Мистериозно суштество пронајдено во Калифорнија

Џана Пепонис од Калифорнија објави фотографија од непознато суштество кое го пронашла во дворот од семејнат куќа.

Фотографијата набрзо се рашири на интернет, а корисниците на социјалните мрежи се обидуваат да откријат за што точно станува збор.

Го нарекоа вонземјанин а постои можност и да станува збор за штотуку родено младенче на некое животно.

-Слушнав како нешто вреска минатата ноќ и излегов да видам што е. Го пронајдов суштеството во дворот. Беше мртво, напишала Џана.

Додека поголемиот дел корисници се убедени дека станува збор за некое суштество кое има потекло вон планетата Земја, еден од корисницте вели дека најверојатно станува збор за половина на штотуку родено младенче на елен, и додава дека постои можност останатата половина да ј изеле предатори.

Како изгледа чудното суштество погледнете на следната страница…