Македонија

Мизерија од родители: Детето им мрзне во снег и проси

Мизерија од родители: Детето им мрзне во снег и проси

Петгодишно детенце оставено да мрзне на улиците во Тетово.
Неговите родители, како што пишува Алмакос го оставиле да проси.

Читатели на порталот апелираат до граѓаните да не му даваат пари, бидејќи на тој начин ги поттикнуваат родителите да му го прават ова секој ден.