вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 61

МКФ ќе добие нов претседател

daniel_dimevski

Последни вести

Македонската кошаркарска федерација закажа  Собрание на кое ќе се избере нов претстедател. Настанот кој веќе е најавен на официјалната веб-страна на МКФ ќе се одржи на 27. Април во 18 часот во хотелот Александар Палас.

Новата изборна седница, ја закажа сегашниот претседател на МКФ, Даниел Димевски.

Најчитани вести