Македонија

Младината на ВМРО-ДПМНЕ ги обои неоставрените ветувања на Заев

Младината на ВМРО-ДПМНЕ ги обои неоставрените ветувања на Заев

Mладите од ВМРО ДПМНЕ  од Струмица порачаа наместо да бидат обоени реализираните проекти, да се обојат неисполнетите ветувања.

Во индустриската зона ,,Сачево“ членовите на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ од градоначалникот на Струмица, Зоран Заев ги побараа најавените 300 фабрики и 3.000 вработувања притоа симболично поставувајќи транспарент со нацртана фабрика кој според нив бил споменикот на сите неисполнети ветувања на струмичкиот градоначалник и лидер на СДСМ.