Магазин

Младоженец се расплака на сопствената свадба

Младоженец се расплака на сопствената свадба
Младоженец се расплака на сопствената свадба

Реакцијата на овој младоженец на својата идна сопруга го обиколи светот и стана вистински хит на интернет. Конер Картни не можел да ги задржи солзите гледајќи како Хана во венчаница се приближува кон него.

-Кога ја видов како да сум го видел целиот живот пред себе. Инаку сум добар со криењето емоции, но после нејзината насмевка не можев да ги задржам солзите. Сакав да и покажам колку сум среќен, но не очекував дека ќе биде токму вака, рече Конер.

Тие двајцата се запознале во теретана во 2013 година и од тогаш биле неразделни.

-Чувствував дека срцето ќе му пукне кога го видов, го опиша Хана своето чувство кога го видела својот расплакан сопруг.