Спорт

Многу познат фудбалер се задоволува со чоколадо и со прст во анус

Многу познат фудбалер се задоволува со чоколадо и со прст во анус

Познатиот англиски таблоид „Сандеј Спорт” потврди дека ја има на располагање сензационалната информација дека еден многу познат фудбалер кој настапува во англиската Премиер лига е хомосексуалец, но англискиот суд има забрането да се објавува името на тој фудбалер.

Англискиот таблоид потврди дека го има и името и презимето на познатиот фудбалер кој е хомосексуалец, а таквата сезонационална информација е добиена благодарение на неговиот љубовник кој тврди дека познатиот фудбалер на три до четри часа до официјалниот старт на натпреварот се задоволува со чоколада и со прст во анусот.

Истиот таблид тврди дека овој познат фудбалер е идол на најмладата популација ширум целот свет, но и дека фудбалерот има побарано да бидат заштитени неговите права и да биде изречена забрана за објавување на неговото име и презиме. Таквото барање било прифатено од англискиот суд.
“Ова е тажен ден за слободните медиуми и за демократијата. Тажно е кога не можеш да го објавиш името на фудбалерот кој се задоволува со чоколадо”, пренесува „Сандеј Спорт”.